onsdag 3. mars 2010


Alpine Those Myriads?
Trance eloquent wings
SeeHearFeelSmell

Cd - 2009
http://www.myspace.com/alpinethosemyriads

Alpine Those Myriads?'s musikk er underlig. Den spenner fra det ubeskrivelig vakre til det hårreisende grufulle. Den kan gå deg på nervene, du kan bli fylt av barnslig lykke, du kan le og gråte - men likegyldig klarer du ikke å være. Når musikken får tak i deg, forblir du en fan av ATM.

"Trance eloquent wings" er det nye albumet fra 2009, deres andre full-lengder. Som alltid med ATM, er det kompromissløst. Det tar tid å tune seg inn på musikken, men det er verdt hvert eneste sekund av det. Alpine tar deg med på en musikalsk og mental reise - til steder du aldri har vært før. Du hører klanger og lyder så mesterlig satt sammen at du kan SE fargene og føle stoffligheten! Lukk øynene og hør for eksempel på den meditative, glade "To Hell with Melancholy" - erfar det selv.


Gypus Chelofan er en sterk vokalist med stor spennvidde, og mot til å bruke sine vokalferdigheter til det ytterste. I tillegg til det, er han en glimrende komponist og "a fine musician".

Det er elektrisk og eksperimentelt, det er akustisk, det er progressivt, masse rare lyder, det er sært og humoristisk. Fremfor alt er det vakkert, vakkert, vakkert. Det er Alpine Those Myriads?.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar